Bij Fons werken wij met brand ambassadeurs

Dit zijn vrouwen die allemaal fan van Fons zijn en er 1 gekocht hebben. Zij zijn zo enthousiast dat ze ons zelfs helpen meer bekendheid te generenen. Bijvoorbeeld door heel actief op social media berichten over ons te delen of te plaatsen. Maar ook door mee te werken aan fotoshoots of events. Ook als jij vragen hebt over Fons kun je die aan hen stellen. Zij zijn geen verkopers van Fons wel krijgen zij voor een aantal zaken een vergoeding van ons. Daar willen we helder in zijn en is in onze optiek ook terecht voor het werk dat ze voor ons doen.

We willen ze graag aan je voorstellen:

Kim Peters ook wel bekend als Kimmie
Ik fiets, Omdat het kan, omdat het soms moet, omdat ik dan omringd word door vrienden, omdat ik het beste uit mezelf wil halen, om fit te blijven, om nieuwe mensen te leren kennen…. Het buiten zijn, mooie omgeving (soms niet), voor de koffie en Apple Crumble… and so on and so on!Mijn Fons: Maakt mij sneller dan ooit te tevoren, geeft me hernieuwd vertrouwen in fietsen en is gewoonweg gaaf!

Ik werk bijRapha Clubhouse Amsterdam. Mijn werk is geweldig! Ik mag de hele dag over fietsen praten, ben omringd door de mooiste kleding en de meest interessante fietsliefhebbers.

Waarom Fons Ambassadeur? Vrouwenwielrennen is inmiddels mijn middlename… Van het oprichten vanFietsbelles – de damesdivisie vanASC Olympia-, het organiseren van een van de grootste gratis dames toertochten –Rapha Women’s 100 Amsterdam– tot aan het adviseren in kleding. Dit gezegd te hebben, is het niet meer dan logisch dat daar ook een goede Racefiets bij hoort… een die zich specifiek richt op vrouwen: Fons.

Nynke
Fietsen voelt voor mij als een grote ontdekkingstocht. Soms plan ik een route en ontdek ik wegen en paden waar ik anders nooit terecht zou komen. Zoals ik er ook van houd om lekker te (ver)dwalen in de omgeving van Breda. Mijn nieuwsgierigheid volgen. Op gevoel links of recht afslaan en onderweg bij een leuk koffietentje stoppen. Dat is de reden dat ik voor de Fons Multistrada heb gekozen. Met deze fiets kan ik namelijk élk pad inslaan. Lees meer over Nynke en haar Fons Multistrada Gravel Bike.

Frauke (NL)
Ik ben eigenlijk heel toevallig begonnen met fietsen. Mijn vader begeleidt in de zomer ‘start to bike’ fietstochtjes op woensdagavond in het dorp waar mijn ouders wonen. Hiermee reed ik regelmatig eens mee met een oude racefiets, maar al snel vormde er zich een groepje vrouwen die in het weekend ook geregeld samen ging fietsen. Al snel merkte ik dat fietsen echt iets is wat ik heel graag doe. Na 3 jaar kon ik concluderen dat het geen bevlieging was, maar een hobby die ik wel nog een tijdje zal blijven doen. Dus ik besloot om een nog een betere dames racefiets aan te schaffen waar ik nog vele kilometers mee kan rijden. En toen kwam Fons in beeld. Lees meer over Frauke en haar Fons Strada Road Bike.

Maaike (UK)
Een jaar geleden heb ik meegedaan aan de Coast to Coast fietsrit om geld op te halen voor Marie Curie. Dit is een fietstocht van 260 kilometer van de westkust van Engeland naar de oostkust. Ik heb de gehele tocht op een oude mountainbike gedaan en dit was een geweldige ervaring! Ik heb veel vrienden met racefietsen en wilde graag met hen meegaan voor fietsritten, daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede racefiets. Ik begon met uitzoeken wat mijn wensen voor een racefiets waren. Aangezien ik Nederlands ben, maar al 20 jaar in Engeland woon, leek het me leuk om een oranje fiets te kopen zodat ik mijn Nederlandse roots kan laten zien. Maar een oranje dames racefiets was een stuk lastiger dan ik dacht. Totdat ik bij Fons uitkwam. Lees meer over Maaike en haar Fons Strada Road Bike.