Bij Fons werken wij met brand ambassadeurs

Dit zijn vrouwen die allemaal fan van Fons zijn en er 1 gekocht hebben. Zij zijn zo enthousiast dat ze ons zelfs helpen meer bekendheid te generenen. Bijvoorbeeld door heel actief op social media berichten over ons te delen of te plaatsen. Maar ook door mee te werken aan fotoshoots of events. Ook als jij vragen hebt over Fons kun je die aan hen stellen. Zij zijn geen verkopers van Fons wel krijgen zij voor een aantal zaken een vergoeding van ons. Daar willen we helder in zijn en is in onze optiek ook terecht voor het werk dat ze voor ons doen.

We willen ze graag aan je voorstellen:

Kim Peters ook wel bekend als Kimmie

Ik fiets, Omdat het kan, omdat het soms moet, omdat ik dan omringd word door vrienden, omdat ik het beste uit mezelf wil halen, om fit te blijven, om nieuwe mensen te leren kennen…. Het buiten zijn, mooie omgeving (soms niet), voor de koffie en Apple Crumble… and so on and so on! Mijn Fons: Maakt mij sneller dan ooit te tevoren, geeft me hernieuwd vertrouwen in fietsen en is gewoonweg gaaf!

Ik werk bij Rapha Clubhouse Amsterdam. Mijn werk is geweldig! Ik mag de hele dag over fietsen praten, ben omringd door de mooiste kleding en de meest interessante fietsliefhebbers.

Waarom Fons Ambassadeur? Vrouwenwielrennen is inmiddels mijn middlename… Van het oprichten van Fietsbelles – de damesdivisie van ASC Olympia-, het organiseren van een van de grootste gratis dames toertochten – Rapha Women’s 100 Amsterdam – tot aan het adviseren in kleding. Dit gezegd te hebben, is het niet meer dan logisch dat daar ook een goede Racefiets bij hoort… een die zich specifiek richt op vrouwen: Fons.

Frauke:
Nynke:

Fietsen voelt voor mij als een grote ontdekkingstocht. Soms plan ik een route en ontdek ik wegen en paden waar ik anders nooit terecht zou komen. Zoals ik er ook van houd om lekker te (ver)dwalen in de omgeving van Breda. Mijn nieuwsgierigheid volgen. Op gevoel links of recht afslaan en onderweg bij een leuk koffietentje stoppen. Dat is de reden dat ik voor de Fons Multistrada heb gekozen. Met deze fiets kan ik namelijk élk pad inslaan. Lees meer over Nynke en haar Fons Multistrada Gravel Bike.

Maaike (UK):
Sara (Italia):
Claudia (Italia):