Onze Fons Gravelfiets is snel op het asfalt en stabiel op onverharde wegen

Wil jij graag je eigen koers rijden? Ook wel eens weg van de verharde paden en kijken waar dat zandpad heen gaat? Liggen er kasseien op jouw favoriete rondje? Dan kan de gravelfiets wel eens de ideale fiets voor jou zijn!

De Fons Multistrada is onze meest veelzijdige gravelfiets, waarmee je eindeloze wegen kunt variëren. Door het adaptieve karakter, de geometrie en de mogelijkheid verschillende banden te kunnen monteren hoeft jouw rit niet te eindigen waar het asfalt ophoudt! Ideaal voor als je nog niet weet waar de weg je naar toe zal leiden.

Fons Multistrada: Gravel Bike voor vrouwen in je favoriete kleur
Dare to choose?

Keuzes in de specs, comfort, gewicht, kleur en design. In onze showroom bespreken we graag alle mogelijkheden voor jouw droom Gravel Bike. Mix en match jouw favoriete groepset, wielset, banden, verzet en kleuren! Do you dare to choose?

Let's Gravel!

Bezoek de showroom
Fons Multistrada Gravel Bike | Onverharde wegen ontdekken
Gravelpaden ontdekken met de juiste banden

Met de standaard Schwalbe G-One banden heb je een ongekende hoeveelheid comfort en grip met jouw Gravel Bike. Ook bij slechter weer en op onverharde paden. Deze allrounder geeft jou de mogelijkheid om gravelpaden te ontdekken met kasseien, zand, grind of gras, maar is óók comfortabel en snel op asfalt. Afhankelijk van jouw wensen ontdekken we samen wat voor banden en verzet past op jouw Fons Multistrada Gravel Bike.

Alle specs
Gravel routes Breda | Fons Multistrada Gravel bike voor vrouwen
Een gratis testrit op de Fons Multistrada Gravel Bike

Ervaar het gevoel van de Gravel Bike en kom langs voor een gratis testrit! We hebben diverse testroutes uitgezet met prachtige schelpenpaden en kasseienstroken, zodat je uitstekend het verschil kunt ervaren tussen een racefiets en Gravel Bike. Voor de liefhebbers ligt in de buurt van onze showroom in Breda een prachtig Mountainbike parcours. De GPS routes hebben wij voor je klaarliggen!

 

Boek een testrit
Gravel routes Breda | Fons Multistrada Gravel bike voor vrouwen
Urenlange gravelritten zonder zadelpijn

De Fons Multistrada Gravel Bike is een stabiele comfortabele fiets die heel geschikt is voor een weekendje bikepacken en urenlange ritten in het zadel. De Gravel bike wordt standaard uitgerust met een Ergon SR pro zadel. Om ervoor te zorgen dat je geen klachten krijgt tijdens het fietsen, is een volledige bikefitting en zadelmeting altijd inbegrepen bij jouw Fons Gravel Bike.

Gratis bikefitting