Fons Strada, een alleskunner.

De Fons strada damesracefiets is de perfecte klimfiets door het lichte gewicht en een nog betere daler door de stijfheid en het vertrouwenwekkende stuurgedrag. Iedere Fons heeft standaard een verzet (tandwielverhouding) gericht op allround gebruik, maar naar wens passen we dit voor je aan. Hierdoor is je fiets ideaal voor lange vlakke ritten, maar ook voor ritten in de bergen of heuvels. Iedere Fons Strada en Strada Disco wordt standaard geleverd met hele snelle 28mm brede banden, maar op de Strada Disco passen ook banden tot zeker 30mm breed. Dat geeft jou de mogelijkheid om ook op slechte of zelfs onverharde wegen te rijden. Kortgezegd, een fiets met alle laatste technologie.

Racefiets op maat

Iedere vrouw is uniek, dus naast je eigen favoriete kleur is de juiste pasvorm van je fiets van het grootste belang. Daarom is bij aanschaf van een Fons racefiets je bikefitting inclusief. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze showroom? Dan kun je tegen onze kosten bij jou in de buurt een bikefitting laten doen. Je fiets wordt dan perfect voor je afgesteld, waardoor je meer uit je fietservaring kan halen.

Standaard met SR Pro Women

Standaard monteren wij een SR Pro Women zadel van Ergon. Dit zadel is in samenwerking met vrouwen ontwikkeld door ERGON en wordt op maat geleverd door Fons.

alle specs
Swalbe Pro One of Vittoria Corsa

Iedere Fons Strada en Strada Disco wordt standaard geleverd met extreem soepele 28mm brede banden, maar op de Strada Disco passen ook banden tot zeker 30mm breed. Het maakt jouw Fons sneller, veiliger, comfortabeler en je rijdt ook minder vaak lek. 

de rijeigenschappen
Optional Scope wheels

Optioneel tegen een vaste meerprijs leverbaar in verschilende hoogtes en uitvoeringen.

bekijk alle opties