Fons Strada, een alleskunner

De Fons Strada Disco dames racefiets is de perfecte klimfiets door het lichte gewicht en een nog betere daler door de stijfheid en het vertrouwenwekkende stuurgedrag. Iedere Fons heeft standaard een verzet (tandwielverhouding) gericht op allround gebruik, maar naar wens passen we dit voor je aan. Hierdoor is je fiets ideaal voor lange vlakke ritten, maar ook voor ritten in de bergen of heuvels. Iedere Fons Strada en Strada Disco wordt standaard geleverd met hele snelle 28mm brede banden, maar op de Strada Disco passen ook banden tot zeker 30mm breed. Dat geeft jou de mogelijkheid om ook op slechte of zelfs onverharde wegen te rijden. Kortgezegd, een fiets met alle laatste technologie.

Racefiets op maat

Iedere vrouw is uniek, dus naast je eigen favoriete kleur is de juiste pasvorm van je fiets van het grootste belang. Daarom is bij aanschaf van een Fons racefiets je bikefitting inclusief. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze showroom? Dan kun je tegen onze kosten bij jou in de buurt een bikefitting laten doen. Je fiets wordt dan perfect voor je afgesteld, waardoor je meer uit je fietservaring kan halen. Daarnaast kun je jouw Fons racefiets personaliseren hoe jij dat wilt! Kies zelf de kleuren, wielen en groepen.

Standaard met SR Women

Standaard monteren wij een SR Women zadel van Ergon. Dit zadel is in samenwerking met vrouwen ontwikkeld door ERGON en wordt op maat geleverd door Fons. Het SR zadel is aangepast op de vrouwelijke anatomie en zorgt voor een sportieve en actieve zithouding, hierdoor kun jij urenlang fietsen met maximaal comfort. Bij Fons wordt het zadel op maat geleverd na een digitale zadelmeting.

alle specs
bewerkt_170_927_(1_van_1)-18_bewerkt.jpg
Schwalbe Pro One, Vredestein Senso superiore corsa of Ere Research banden

Iedere Fons Multistrada en Strada Disco wordt standaard geleverd met extreem soepele 28mm brede banden, maar op de Strada Disco passen ook banden tot zeker 30mm breed. Het maakt jouw Fons sneller, veiliger, comfortabeler en je rijdt ook minder vaak lek.

de rijeigenschappen
20988822_670196153177530_1052332764831431527_o.jpg
Optionele Scope of ERE research wielen

Wielen maken de racefiets helemaal af. Daarom werkt Fons samen met de Nederlandse wielenspecialist Scope. Met een goede remwerking, optimale aerodynamica en vele verschillende keuzes zijn Fons en Scope een match made in heaven. Scope en ERE wielen zijn optioneel tegen een vaste meerprijs

bekijk alle opties
tanja_testemonial1.jpg
... & Fons

Al vele vrouwen zijn verliefd geworden op hun Fons race of gravel fiets. Lees hier de ervaringen en keuzen van de fans van Fons.

Lees meer