Verzending & levering

Je Fons wordt direct aan de voordeur geleverd in een speciaal voor Fons ontwikkelde transportdoos. Het is ook mogelijk om je fiets zelf op te halen in de showroom.

Een Fons wordt speciaal voor jou gemaakt in jouw favoriete kleur en met jouw gekozen onderdelen. Dit proces kost wat meer tijd, waardoor wij een levertijd van 4 tot 6 weken hanteren. (NB: gezien de actuele marktsituatie kan deze levertijd niet altijd meer gegarandeerd worden). We houden je het gehele traject op de hoogte zodat jij weet wanneer jouw Fons gemaakt en gespoten wordt en wanneer de fiets klaar is voor verzending. Zodra jouw Fons klaar is voor verzending, kan je hem binnen 48 uur thuis of bij de showroom verwachten. Bij verzending is de fiets voor 99% procent klaar en gemonteerd. Alleen het zadel moet op de goede hoogte gezet worden, en het stuur moet rechtgezet en vastgezet worden. Als je ervoor kiest om jouw Fons thuis te laten afleveren, zit het benodigde gereedschap in de verpakking. Je kan er ook voor kiezen om jouw Fons bij de showroom op te halen, zodat we je kunnen helpen bij het afstellen van jouw fiets!

 

 

Levering

Een Fons wordt speciaal voor jou gemaakt in jouw favoriete kleur en met jouw gekozen onderdelen. Dit proces kost wat meer tijd, waardoor wij een levertijd van 4 tot 6 weken hanteren. 

Zodra jouw Fons klaar is voor verzending, kan je hem binnen 48 uur thuis of bij de showroom verwachten. In onze configurator kun je ervoor kiezen om jouw Fons thuis te laten bezorgen of in onze showroom af te halen. Als je ervoor kiest om jouw Fons bij de showroom te laten leveren, kan deze meteen afgesteld worden door een van onze experts. Het laatste heeft onze voorkeur.

Jouw Fons kan naar je worden verzonden zodat jij alleen nog maar je voordeur open hoeft te doen en je Fons in ontvangst hoeft te nemen. Wij hergebruiken zoveel als mogelijk verpakkingen bij het verzenden omdat elk beetje bijdraagt aan een kleinere afvalberg.