Bepaal zelf hoe en waar je wilt rijden!

De Fons Multistrada is onze meest veelzijdige fiets. Door het rijkarakter, de geometrie en de mogelijkheid heel veel verschillende banden te kunnen monteren hoeft jouw rit niet te eindigen waar het asfalt ophoudt.

Wil jij graag je eigen koers rijden? Houd je van comfort en snelheid? Wil je ook wel eens weg van de drukke fietspaden en kijken waar dat zandpad heengaat? Liggen er kasseien op jouw dagelijks rondje? Dan kan de Fons Multistrada wel eens jouw fiets zijn.

Deze gravel bike is eigenlijk een hele stabiele comfortabele racefiets die je een berg aan extra gebruiksmogelijkheden biedt. Heel geschikt voor een weekendje bikepacken omdat je de ruimte hebt je compacte tassenset te monteren en hij het je mogelijk maakt urenlange ritten in het zadel door te brengen. Met de standaard Schwalbe G-One banden heb je een ongekende hoeveelheid comfort en grip ook bij slechter weer of op onverharde paden. Natuurlijk kun je ook iets smallere banden monteren wanneer je vooral op perfect asfalt rijdt, je Multistrada is dan iets lichter en stuurt wat sneller. Ook bij de Multistrada bepaal jij samen met ons wat voor techniek en verzet je wilt en dat kan zelfs extreem licht voor als je graag steile beklimmingen pakt.

Ervaar het zelf en kom langs voor een proefrit. We hebben diverse testroutes voor je uitgezet waar prachtige schelpenpaden en kasseienstroken in voorkomen zodat jij kunt ervaren wat het verschil is tussen de gravel bike en een gewone racefiets. Voor de liefhebbers ligt vlakbij Breda ook nog een prachtig MTB parcours.