Verkoop- en servicepartners

Er worden meer en meer Fons fietsen verkocht aan vrouwen die verspreid over het hele land wonen. Dat gaf soms wat uitdagingen voor onze klanten om het juiste adres te vinden voor het onderhoud en de service aan hun fiets wanneer Breda te ver voor ze was. Daarom zijn wij partners gaan zoeken waar onze klanten terecht kunnen voor specialistisch onderhoud aan hun pareltje. Dat zijn net als wijzelf, wat kleinere bedrijven waar wij een passie en visie mee delen.

Bike center Den Bosch
In Den Bosch zit een speciale service en verkooppartner van ons. Niet alleen een betrouwbare partner van ons maar we delen ook een inzet voor hetzelfde goede doel, de strijd tegen ALS. Medewerkers van Fons en het team van Bikecenter Den Bosch zetten zich al jaren in of hebben zich al lang ingezet d.m.v. fondsenwerven, sportieve prestaties en organiseren van events. Bij Bikecenter kun je terecht als je een Fons fiets wilt kopen. Ze voeren de Bikefitting voor ons uit en helpen je met het bestelproces en maken van keuzes. Je fiets wordt via hen uitgeleverd en zij stemmen bij aflevering de laatste zaken met je af. Natuurlijk zijn ze er ook voor onderhoud en service. Garantievraagstukken handelen ze samen met ons af en je kunt er ook terecht voor trainingsadvies.

Telefoon: 073 – 822 18 99
E-mail: info@bikecenterdenbosch.nl
Rijnstraat 28, 5215 EK, ‘s-Hertogenbosch

De Mechanieker Zwolle
Een van die bedrijven is “De Mechanieker” Zwolle. Henk, de eigenaar, is een fiets liefhebber in hart en nieren. Alles in zijn zaak ademt ‘koers” en hij is in staat het perfecte onderhoud te plegen aan jouw Fons. Woon je in de buurt van Zwolle? Ga dan voor je onderhoud of technische vragen naar de Mechanieker. Prettig volgens ons, is dat je direct met de ondernemer praat en hij ook het werk aan jouw Fons doet. Lekker kort communiceren en werkend vanuit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Telefoon: 038 230 9633
Thorbeckegracht 49, 8011 VN Zwolle

Jouw eigen stijl

Bij Fons maken we je fiets in jouw favoriete kleur, selecteer jouw technische voorkeuren en kleuren in onze configurator.

bekijk de kleuren
Bikefitting

Iedere vrouw is uniek dus is de juiste pasvorm van je fiets van het grootste belang. Daarom is bij aanschaf van een Fons je bikefitting en zadelmeting inclusief.

meer weten