It's about you and your bike

We hebben geen standaard afmontage, geen standaard kleur en geen seizoensmodellen. Onze fietsen zijn altijd leverbaar in de door jouw gewenste configuratie, maat, techniek en kleur. Daardoor is je fiets uniek, want jij bent dat ook!

We werken vanuit jou als klant en beginnen samen met jou te definiëren wat je wensen zijn, hoe je rijdt en wat je ambities op fietsgebied zijn. Dan volgt er een Bikefitting plus zadelmeting en kijken we welk model Fons het beste bij je past en daar ga je dan eerst op proefrijden. Geen rondje om de kerk, maar gewoon een echte rit in je eigen fietskleding, ga er maar op uit om te ontdekken of onze fietsen zo goed zijn als wij beweren.

Daarna helpen we je om de meest passende of gewenste specificaties te kiezen en kies jij jouw favoriete kleuren en afwerking. Als je dan zeker weet dat je de fiets van je dromen gevonden hebt, gaan we het bestelproces activeren en ongeveer 4 weken later is jouw unieke Fons klaar. Als je hem dan komt afhalen, kijken we samen met je naar de laatste details en afstelling zodat jij écht optimaal zit. Wil je later toch nog wat aangepast hebben, dan helpen we daar natuurlijk mee. Wij zijn pas tevreden als jij helemaal blij bent met jouw Fons!

2_DSC_7350.jpg
Kies jouw eigen weg

Vind je het lastig om online een fiets samen te stellen? Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom en laat onze experts je helpen bij het opmeten en samenstellen van jouw fons, zodat deze helemaal aansluit bij jouw wensen!

maak een afspraak
dsc_7793.jpg
Bikefitting

Iedere vrouw is uniek dus is de juiste pasvorm van je fiets van het grootste belang. Daarom is bij aanschaf van een Fons je bikefitting en zadelmeting inclusief.

meer weten
alleskunner.jpg
Jouw eigen stijl

Bij Fons maken we je fiets in jouw favoriete kleur, selecteer jouw technische voorkeuren en kleuren in onze configurator.

bekijk de kleuren