Lifestyle Lifestyle

Tanja & Fons

Na een kort testritje was ik meteen verkocht door de ligging in de bochten.

Ik ben Fons tegengekomen op de Fietsfiesta in Breda en ik vond de fietsen er meteen gaaf uitzien! Ik was helemaal niet op zoek naar een nieuwe racefiets, maar ik was door Fons toch erg nieuwsgierig. Na een kort testritje was ik meteen verkocht door de ligging in de bochten. Ik voelde me direct vertrouwd op de racefiets en durfde meteen scherpe bochten te nemen.

Ik fiets meestal één of twee keer per week, maar dat wisselt heel erg per periode. Ik ga zowel alleen als met een groepje meiden op pad. Het is erg leuk om te zien dat er steeds meer vrouwen gaan fietsen. De afwerking waar ik voor gekozen heb is veel beter dan op mijn vorige racefiets, dus met mijn nieuwe Fons racefiets kan ik nog jaren vooruit! Ik heb gekozen voor de Shimano 105 met een klassieke rem en de Shimano wielen. Dit vond ik een goede keuze voor de hoeveelheid die ik fiets.

De stabiliteit van een Fons trok me erg aan, daarnaast was het online samenstellen van mijn ideale racefiets in de configurator erg gemakkelijk. Ik vond het super tof om mijn eigen kleuren te mogen kiezen, al leverde dat wel wat keuzestress op aangezien ik eigenlijk niet van plan was om een nieuwe fiets aan te schaffen.

Ik heb gekozen voor de kleuren Grateful Green en Mango Tango, omdat je deze kleuren niet snel bij wielrenfietsen ziet, dat vind ik erg gaaf. Bovendien staat de kleur groen voor verbinding en de kleur oranje voor kansen, precies zoals ik de fiets zie. Een middel om kansen te grijpen voor een mooiere wereld: connected, sociaal, plezierig en fit. Fietsen is een feestje voor iedereen!

Wil je ook een Fons strada racefiets zoals die van Tanja? Bekijk hem in de configurator, en pas hem nog aan naar jouw eigen smaak!