Lifestyle Lifestyle

Onze splinternieuwe Fons Gravel Bike

Fons Multistrada Evoluzione Gravel Bike

Snel op het asfalt en volledig thuis op onverharde wegen: de Fons Multistrada Evo Gravel Bike is daarvoor gemaakt! Met een lichter, sneller en stijver frame is de Evo een waanzinnige uitbreiding op ons gravel assortiment. Alle kabels zijn bij deze gravel bike volledig geïntegreerd in het frame voor een extra aerodynamisch en stylish design. Daarnaast heb je de keuzemogelijkheid om 2X of 1X groepsets te gebruiken. Afhankelijk van jouw doelen en wensen.

Benieuwd naar de Evoluzione Gravel bike? Ervaar de voordelen zelf tijdens een gratis testrit! Maak nu een afspraak.

Aerodynamisch frame

De Fons Multistrada Evo heeft een geïntegreerde cockpit. Kabels en leidingen verdwijnen in de stuurpen en lopen helemaal door tot aan de derailleur en remmen. Aerodynamisch en stylish! De geometrie van de Fons Multistrada Evo is ontworpen om jou vertrouwen te geven als de route uitdagender wordt zonder dat er aan scherpte, response of dynamiek wordt ingeleverd. Dankzij de slanke seat stays en carbonfiber layup worden trillingen en klappen op onverharde wegen opgevangen. In combinatie met de stijve achtervork, wordt iedere trap die jij maakt, omgezet in beweging. Zo gaat er geen energie verloren en haal jij het maximale uit iedere gravel rit. Wil je dit zelf eens ervaren? Kom langs voor een gratis testrit!

Uitgebreide gravel mogelijkheden

De Multistrada Evo Gravel bike is niet alleen gericht op snelheid, maar biedt uitgebreide mogelijkheden voor verschillende gravelritten. De techniek zorgt er namelijk ook voor dat jij makkelijker klimt en eenvoudiger controle houdt. Het frame is ontworpen met alle, momenteel beschikbare, specifieke gravel groepsets als norm. Vrijwel alle mechanische en elektronische 1X en 2X groepsets zijn compatiel. Door het slimme design van het frame, heb je de ruimte om 700X50 banden te monteren. De Multistrada Evo in combinatie met de GRX groepset van Shimano of de Ekar groepset van Campagnolo bieden je zelfs de mogelijkheid om banden tot wel 50mm breed te monteren. Hier profiteer je natuurlijk het meest van op onverharde wegen of gravelpaden.

Gravel Evo: ideaal voor bikepacking

Als je op ontdekkingstocht wilt met jouw gravel bike, dan heb je genoeg montagepunten nodig. De Multistrada Evo heeft montagepunten voor bidons, tassen en een bagagerek. De bidonhouders zijn zo laag mogelijk in het frame geplaatst, zodat er meer ruimte is voor een frametas en je zwaartepunt laag kan blijven. Bovenop de framebuis en in de onderste framebuis zitten bevestigingsmogelijkheden voor gereedschapsetjes of een cameratasje. Als je nog meer behoefte hebt aan bagagemogelijkheden, dan kun je een rekje achterop monteren. Als je jouw ritten naar je werk ook wilt gebruiken als extra trainingsmogelijkheden, dan kun je op een hele mooie manier spatborden monteren zodat je droog aankomt op je werk. Zo biedt deze nieuwe Gravel bike alle uitgebreide mogelijkheden voor veelzijdige bikepacking.

Gratis testrijden op onze Evoluzione Gravel bike of Racefiets?

Plan direct een bezoek aan onze showroom & ervaar zelf de voordelen. Maak een afspraak.
Of ontdek meer over de Evoluzione Strada Racefiets.