Lifestyle Lifestyle

Onze splinternieuwe Fons dames racefiets

Fons Strada Evoluzione womens road Bike

Nog sneller dan de Strada Disco: de Fons Strada Evo is onze geoptimaliseerde dames racefiets! Met een lichter, sneller en stijver frame is de Evo een waanzinnige uitbreiding op ons assortiment. Alle kabels zijn bij deze racefiets volledig geïntegreerd in het frame voor aerodynamische optimalisatie en stylish, clean design. Zoals je gewend bent van ons heb je weer keuze in componenten. Zo kies jij je eigen kleuren, groepen, wielen en banden. Een aanrader voor de Strada Evo zijn de nieuwe Shimano 12 speed Di2 groepsets, omdat die optimaal samen gaan met het geïntrigeerde cockpit design.

Benieuwd naar de Evoluzione Fons Strada Racefiets? Ervaar de voordelen zelf tijdens een gratis testrit! Maak nu een afspraak.

Aerodynamisch frame

De Fons Strada Evo racefiets heeft een geïntegreerde cockpit. Kabels en leidingen verdwijnen in de stuurpen en lopen helemaal door tot aan de derailleur en remmen. Aerodynamisch en stylish! De geometrie van de Fons Strada Evo is ontworpen om jou vertrouwen te geven als de snelheden hoger worden en stelt je in staat een aerodynamische positie op de fiets aan te nemen, zonder comfort in te leveren. Geen plankharde, oncomfortabele aero-racer, maar een aerodynamisch, geoptimaliseerde allround racefiets. Ideaal om ook op langere ritten heerlijk te presteren. Wil je dit zelf eens ervaren? Kom langs voor een gratis testrit!

Allround mogelijkheden

De Strada Evo is snel, maar niet alleen gericht op snelheid. De Evo biedt jou vooral een allround racefiets voor de ritten die je echt maakt, niet de ritten uit de commercials of wk wedstrijden. De toegepaste techniek zorgt er namelijk voor dat jij makkelijker langer rijdt, goed klimt en eenvoudiger controle houdt op afdalingen. Hoe we dat weten? Door te testen! Afgelopen seizoen hebben we onze nieuwe modellen in de definitieve vorm uitvoerig getest. Niet alleen in Nederland, maar ze zijn heel Europa door geweest. Snelle ritten in België op de slechte wegen, oeverloos veel ritten door onze vlakke polders, klimmen en dalen in Italië en op de Ventoux. Het frame is ontworpen met alle, momenteel beschikbare, groepsets als uitgangspunt, maar komt optimaal tot zijn recht met de elektronische groepsets van Shimano en Campagnolo vanwege de geïntegreerde cockpit. Wij roepen al jaren dat je onze claims niet zomaar moet geloven, maar vooral zelf moet ontdekken! Daarom hebben wij nu al de eerste demo fietsen opgebouwd zodat jij kunt testen of de Fons Strada Evo echt bij je past. Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om te testen met de nieuwe 12 speed Di2 groepen van Shimano. De Strada Evo is met 12 speed Di2 leverbaar vanaf 4199,-

Gratis testrijden op onze Evoluzione Racefiets?

Plan direct een bezoek aan onze showroom & ervaar zelf de voordelen. Maak een afspraak.