Lifestyle Lifestyle

Marlies & Fons

Mijn Fons is veel meer ‘op maat’ voor mij, dit betekent dat ik veel makkelijker door bochten ga en ik me hierdoor veel meer één voel met mijn fiets.

Ik vind het heerlijk ontspannend om door de natuur te fietsen, gezellig met een groepje gelijkgestemden. In het seizoen fietsen we twee keer per week, ’s zondags rijden we doorgaans 70 á 90 kilometer en op woensdag een kleiner rondje van 40 á 60 km. Uiteraard afhankelijk hoe lang het licht is. Gezelligheid staat bij ons clubje voorop. Als het lekker weer is, gaan we onderweg koffie drinken, soms met een stukje appeltaart.

“Wow, wat een prachtige ervaring is dat!”

Samen met mijn partner heb ik de Sella Ronda Bike Day in de Italiaanse Dolomieten gefietst. Wow wat een prachtige ervaring is dat! Dit is geen wedstrijd, maar het is heerlijk dat de wegen zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, als fietser heb je dus echt ruim baan.

“Ik voel me veel meer één met de fiets en ga makkelijker door bochten”

Het sprak me aan dat Fons standaard een bikefitting aanbiedt, daarnaast vind ik het gewoon een erg mooie fiets. Dat je zelf de kleur kunt bepalen vind ik ook erg leuk, alhoewel dit wel wat keuzestress oplevert zodra je met de kleurenwaaier in je handen staat. Deze fiets is veel meer ‘op maat’ voor mij, dit betekent dat ik veel makkelijker door bochten ga en ik me hierdoor veel meer één voel met de fiets. Ik hoef niet heel hard te fietsen, dus de standaard groep en wielen voldoen voor mij prima, vooral de schijven vind ik heel erg fijn.

Ook een Fons Strada Disco zoals Marlies?

Bekijk hem in de configurator of kom langs in onze showroom om de voordelen van Fons zelf te ervaren tijdens een testrit!