Lifestyle Lifestyle

Fons Strada Disco Racefiets

Hoe kies ik een dames racefiets die bij mij past? 

Bij Fons hebben we een eigen visie op wat een racefiets meer geschikt maakt voor vrouwen. Zo zijn wij ervan overtuigd dat het stuurgedrag van onze fietsen perfect past bij een vrouwelijke fietser.

Hoe kies ik een dames racefiets die bij mij past?

Jouw Fons is geen standaard racefiets

Wij willen niet dat je pas na 6 fietsen erachter komt wat een racefiets voor jou perfect maakt. Een Fons aanschaffen is een investering die in een keer goed moet zijn. Daarom nodigen we jou altijd uit voor een gesprek in onze showroom waarbij we jou als klant graag beter leren kennen. We beginnen samen te definiëren wat jouw ambities op fietsgebied zijn. Ook bespreken we hoe jij rijdt en wat je verwachtingen zijn. Daarnaast kijken we naar wat je budget is, of je last hebt van eventuele blessures en meer. Pas wanneer wij jou als klant kennen, kunnen we een passend en eerlijk advies geven voor jouw droomfiets. 

Een dames racefiets op maat

Een racefiets is één geheel en werkt alleen optimaal als alle aspecten kloppen. Een van die aspecten is de juiste maat. Nadat we weten wat jouw wensen zijn, voeren we een volledige bikefitting en zadelmeting uit. Aan de hand van deze resultaten worden alle onderdelen van de racefiets aan jouw lijf aangepast. Hierdoor krijg je nog meer plezier in het fietsen, verbeter je je fietsprestaties en maken we de kans op blessures zo klein mogelijk. 

Wist je dat.. we bij Fons door middel van een zadelmeting altijd een vrouwenzadel monteren welke het beste bij jou past. Dit zadel is aangepast aan de vrouwelijke anatomie wat zorgt voor maximaal comfort tijdens elke rit! Kom langs voor een testrit en ervaar het zelf!

Maak een testrit!

Stap 3 is fietsen! We vinden het fantastisch om interessante gesprekken te voeren over alle onderdelen van onze racefiets en vertellen je graag van welke materialen deze is gemaakt. Maar je koopt geen racefiets om het materiaal. Je koopt een racefiets om wat het materiaal mogelijk maakt en wat jou dat oplevert. Antwoorden op deze vragen krijg je alleen maar door een testrit te maken.

Wij monteren standaard extreem soepele bredere banden onder jouw racefiets. Hiermee rij je altijd en overal sneller, veiliger, comfortabeler en minder vaak lek. Geloof ons niet, maar kom proefrijden!

Jouw unieke dames racefiets

Details are not details

Als laatste kijken we aandachtig naar de details van jouw Fons. Wij willen dat jij jouw dames racefiets zó mooi vind, dat hij in jouw woonkamer mag staan. Dat jouw Fons racefiets bij elke rit weer aanvoelt als het mooiste cadeau dat je ooit aan jezelf hebt gegeven! 

Om dat voor elkaar te krijgen sta jij als klant centraal. Jij kiest je eigen favoriete kleuren en afwerking en hebt daarnaast verschillende opties in wielen en groepen. Wij zorgen er dan voor dat ieder gekozen onderdeel afzonderlijk goed is maar ook past bij alle andere onderdelen die we gebruiken. Details are not details, alles moet kloppen zodat jij het maximale uit jouw fietservaring kan halen! Stel jouw Fons samen in onze configurator

Kom langs voor een gratis testrit en ervaar de voordelen

Kom langs in de showroom

Wil jij ook een dames racefiets die volledig bij jou past? Wij helpen je graag bij het creëren van jouw droomfiets! Klik op onderstaande button om de mogelijkheden te bespreken of maak een gratis testrit! 

MAAK EEN AFPSRAAK