Lifestyle Lifestyle

It's about you and your bike!

Bij Fons hebben we geen standaard afmontage, geen standaard kleur en geen seizoensmodellen.

Onze fietsen zijn altijd leverbaar in de door jouw gewenste configuratie, maat, techniek en kleur. Daardoor is je fiets uniek, want jij bent dat ook!

Gratis bikefitting, zadelmeting en testrit

We werken vanuit jou als klant en beginnen samen met jou te definiëren wat je wensen zijn, hoe je rijdt en wat je ambities op fietsgebied zijn. Dan volgt er een Bikefitting plus zadelmeting en kijken we welk model Fons het beste bij je past en daar ga je dan eerst op proefrijden. Geen rondje om de kerk, maar gewoon een echte rit in je eigen fietskleding, ga er maar op uit om te ontdekken of onze fietsen zo goed zijn als wij beweren.

Jouw favoriete kleuren en afwerking

Daarna helpen we je om de meest passende of gewenste specificaties te kiezen en kies jij jouw favoriete kleuren en afwerking. Als je dan zeker weet dat je de fiets van je dromen gevonden hebt, gaan we het bestelproces activeren en ongeveer 4 weken later is jouw unieke Fons klaar. Als je hem dan komt afhalen, kijken we samen met je naar de laatste details en afstelling zodat jij écht optimaal zit. Wil je later toch nog wat aangepast hebben, dan helpen we daar natuurlijk mee. Wij zijn pas tevreden als jij helemaal blij bent met jouw Fons!

Maak een afspraak in onze showroom voor een gratis testrit!