Lifestyle Lifestyle

Vreemde start van het fietsseizoen

Geen voorjaarsklassiekers zelfs niet op tv, geen clubritten, solorijden, stilte op straat en geen vliegtuig in de lucht, wel de mooiste strakke luchten!

We zitten nu een paar weken in een hele speciale situatie waarvan we het verloop nog niet weten, maar waar we allemaal samen het beste van maken. 

Hier bij Fons zijn we allemaal nog gezond en werken veel vanuit huis. Onze werkzaamheden zijn anders geworden met veel meer virtuele acties. Onze showroom en werkplaats zijn op afspraak wel gewoon open onder speciale condities natuurlijk, we willen dat jij gezonder wordt van ons en onze fietsen. Ook het bouwen van mooie fietsen voor onze klanten gaat gewoon door. 

"Meer tijd en aandacht voor onze omgeving"

Wat wij zelf heel erg fijn vinden is dat er weer tijd is om aandacht te geven aan onze omgeving, gezinnen, familie en vrienden. Met beperkingen weliswaar, maar de aandacht verschuift naar de echt belangrijke zaken in het leven. Dat wat je serieus dierbaar is. Extra ruimte om te filosoferen over de toekomst en wat er allemaal verandert. We hebben ook wat extra tijd om ons te storten op creatieve zaken. Mooie producten creëren voor onszelf of als demo showmodel. 

Nieuwe showmodellen en demo mountainbike

We zijn nu bezig met een heerlijke gravelracer en aan het experimenteren met demo mountainbikes. Wat voor nieuwe opties moeten we kiezen? Welke zadels werken? Kleurkeuzes, accenten anders, nieuwe fotografie. Inspirerende tijd dus! 

We willen bij voldoende belangstelling ook graag een compleet verzorgde Fons tourrit plannen later in het jaar. Laat maar horen of je daar belangstelling voor hebt.

We horen graag hoe het met jullie gaat en hoe jullie in solitaire actie blijven! Wil je komen testen of ben je nieuwsgierig naar de nieuwe modellen? Laat het ons dan weten via whatsapp: +31618711702 of maak direct een afspraak online om langs te komen in de showroom.  

 Team Fons