Lifestyle Lifestyle

Pien & Fons

"Ik wilde nog een keer investeren in een nieuwe fiets. Een fiets passend bij mij en met een eigen verhaal"

Ik wilde 10 jaar geleden wat meer gaan sporten en buiten zijn. Mijn man fietste al en ook mijn zoon raakte geïnteresseerd toen hij 12 jaar was. Ik vond dat zo leuk om te zien dat ik besloot om ook te gaan fietsen. Hoe leuk om samen er op uit te trekken en bij te kletsen op de fiets! In de jaren erna gingen we trainen om in de zomervakantie steeds een andere berg te beklimmen.

Tegenwoordig fiets ik minimaal 2 keer per week en probeer ik zeker de 100 km aan te tikken. Ik vind het leuk om mee te doen aan verschillende toertochten en train voor triathlons. Het is echt een hobby van me geworden. Gezellig samen met mijn man en zoon of met vriendinnen vind ik het leukst. Af en toe stap ik alleen op de fiets, niet nadenken en gewoon gaan. Daar kan ik zeker ook van genieten.

“Bergen fietsen vind ik heel fijn. Lange stijgingen van max 9% en bovenaan het meest fantastische gevoel krijgen. Dit heb ik toch weer mooi gedaan!”

Ik fiets niet super snel, maar houd wel van doorfietsen. Mijn mooiste herinnering is samen met mijn zoon en man de Ventoux fietsen. Daarnaast ben ik ben echt een duurfietser. Alleen wanneer we veel tegenwind hebben laat ik graag het kopwerk aan iemand anders over…

“Dat je Fons helemaal kan personaliseren is fantastisch!”

Ik wilde nog een keer investeren in een nieuwe fiets. Een fiets passend bij mij en met een eigen verhaal. Het verhaal van de eigenheid van Alfonsina Strada past daar heel goed bij. Het is daarnaast echt een prachtige fiets. Het oog wil ook wat natuurlijk. Dat je de fiets helemaal kan personaliseren is fantastisch! En ja, dat Fons het merk is van mijn neef Jos maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet. In onze familie hebben wij een groot wielerheld Kees Pellenaars. Hoe mooi is het dan om bij Jos een fiets te kopen!

“Met name in de bergen kan ik heerlijk dalen. Ik voel me veilig in de bochten.”

Ik fiets super fijn op mijn Fons. Met name in de bergen kan ik heerlijk dalen. Ik voel me echt heel veilig in de bochten. Ik snijd nu in de bochten in plaats van dat ik het gevoel heb dat mijn fiets met mij in de afdaling aan de haal gaat. Deze fiets geeft mij veel meer zelfvertrouwen om die dingen te kunnen doen!

“Jos heeft er echt verstand van. Ik kon niet wachten om mijn fiets op te halen!”

Toen ik in de showroom aankwam ging alles heel professioneel. Jos heeft er echt verstand van. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik foto’s kreeg van mijn fiets voordat deze helemaal klaar was. Ik kon niet wachten om mijn fiets op te halen! Ik heb gekozen voor een subtiel opvallende en een beetje retro kleur warm oranje, passend bij de beige kleur van de banden. De schijfremmen zijn heel fijn en veilig en de Shimano 105 groep is voor de afstanden die ik fiets perfect.

 

Ook een Fons Strada Disco zoals Pien?

Kom langs in de showroom om de voordelen zelf te ervaren tijdens een gratis testrit! Maak direct een afspraak