Lifestyle Lifestyle

Maak kennis met Ilse

Bij Fons houden we van onze klanten en sommige klanten hebben ook een mooi verhaal.

Maak kennis met de sportieve Ilse. Zij stuurde ons een tijdje geleden een mail over wat zij van ons vond en waar zij mee bezig was. Een paar dagen later ze bij ons aan tafel en begon te vertellen.

Ze vertelde hoe ze fietsen vroeger haatte omdat ze iedere dag in Friesland tegen de wind in naar school moest fietsen. Ze vertelde ook dat bij haar opleiding aan de KMA in Breda haar liefde voor sport zich ontwikkelde. Ze ging rugbyen en schopte het tot aan de Nederlandse selectie. Tot voor kort was dat nog steeds haar nummer 1 sport. Haar man en 2 kinderen zijn ook fanatiek rugbyers, maar Ilse kan helaas door een blessure niet meer zelf rugbyen.

De voorbereiding voor KIKA Extreme in Frankrijk

Haar werk voor defensie bracht haar uiteindelijk in Afghanistan waar haar sporten zich beperkte tot heel veel rondjes rondom het kleine kamp waar ze gelegerd zat. Naast haar dagelijkse werk geeft ze bootcamp trainingen en bereid ze zichzelf voor op een triathlon. En niet zomaar 1, de KIKA Extreme in Frankrijk. Met haar deelname probeert ze zoveel mogelijk fondsen te werven voor onderzoek naar kinderkanker. Dat doet ze uit persoonlijke motivatie die diepgeworteld zit.

Omdat wijzelf recent te maken hebben gehad met kanker bij een zeer jonge vrouw in onze directe omgeving, waren we erg getriggerd door haar verhaal. Persoonlijk hebben wij besloten een privédonatie te gaan doen aan Ilse’s uitdaging. Wil jij Ilse ook helpen de doelen te realiseren en een donatie doen? Klik hier en je kunt alles lezen over haar uitdaging en doelen.

Triathlon op een Fons Strada Disco

Nu zat Ilse nog met een ander vraagstuk. Zij trainde tot nu toe nog steeds op een zeer gedateerde fiets waar de beperkingen toch wel aan het licht begonnen te komen nu zij steeds beter begint te worden door haar trainingen. Dus gingen we samen aan de slag om te kijken of we een fiets voor haar konden samenstellen die paste bij haar manier van trainen, doelen, budget etc. Dat is natuurlijk gelukt!

Hieronder staat haar droomfiets. Geen triathlonfiets maar wel 1 die we makkelijk kunnen aanpassen aan een triathlon positie met opzet stuur, zadelpositie etc.

Kennismaken tijdens de Bikemotion

Ilse staat begin maart bij de Bikemotion op de Fons stand om meer over haar doelen, motivatie en haar fiets te vertellen. Natuurlijk biedt ze ook gelijk de mogelijkheid om donaties aan Kika te doen. Kom dus kennismaken met Fons en Ilse op de Bikemotion!