Lifestyle Lifestyle

Ines & Fons

Naast dat het super goed is voor je conditie, is de reden dat ik ben gaan fietsen toch echt quality-time met mijn lief. Zo ontspannend om een toertje te doen. Ik fiets gemiddeld 3 keer per week en zou dit jaar toch graag 7500 km bollen!

“Vanaf de Belgische kust de leuke Nederlandse fietspaden in Sluis en omgeving verkennen.”

De Amstel Gold Race en de Ronde van Vlaanderen stonden dit jaar op de planning, en dan was er het coronavirus. Deze rondes staan nu op de planning voor 2021. Daarnaast zijn we aan het trainen voor de halve zwin triatlon in Knokke die in september 2021 plaatsvindt. Ik ben een echte all-rounder. Ik wil enkele ritten maken met mijn racefiets in de bergen, maar evengoed langs de Dender vanuit ons dorp naar de Franse grens rijden, een volledig vlakke rit. Of vanaf de Belgische kust de leuke Nederlandse fietspaden in Sluis en omgeving verkennen op mijn custom dames racefiets.

“De klim van de Grand Ballon in Noord-Frankrijk. We wisten niet waar we aan begonnen, but we made it!”

Naast dat ik een eigen fietsclubje heb waar ik geregeld verschillende tours mee maak, gaan mijn lief en ik er ook graag op uit met onze racefietsen. Als we op vakantie gaan nemen we dan ook altijd onze racefietsen mee! Een van de mooiste ervaringen is toch wel de klim van de Grand Ballon in de Vogezen geweest. De Vogezen bestaan uit een aantal bergtoppen in Noord-Frankrijk waarvan dit de hoogste is. We wisten niet waar we aan begonnen. Eenmaal boven ben je alles vergeten en besef je weer hoe tof het is om dit soort hoogtes aan te gaan samen met je racefiets. We made it!

“Ik wilde een racefiets met een eigen verhaal, niet eentje die eruitziet zoals alle andere”

Ik wilde niet zomaar een dames racefiets. Ik was op zoek naar een racefiets met een verhaal, en een fiets die er niet uitziet zoals alle andere dames racefietsen. Bij Fons kon ik zelf de kleur en de onderdelen bepalen. Nu heb ik een unieke racefiets, met kleuren die niemand anders heeft. Dat je elektrisch kunt schakelen is echt een groot voordeel en de gouden ketting is een leuke eye-catcher die de fiets helemaal afmaakt.

“In de showroom zijn we goed ontvangen en konden we al onze vragen stellen”

Tijdens ons bezoek aan de showroom in Breda, zijn we goed ontvangen. We konden ons enthousiasme over fietsen met elkaar delen en met al onze vragen bij hem terecht. De samenwerking was dan ook erg plezierig. Echt een aanrader!

Ook een Fons Strada Disco racefiets zoals Ines?

Kom langs in de showroom om de voordelen zelf te ervaren tijden een gratis testritMaak direct een afspraak.