Lifestyle Lifestyle

Ines & Fons

Naast dat het super goed is voor je conditie, is de reden dat ik ben gaan fietsen toch echt quality-time met mijn lief. Zo ontspannend om een toertje te doen. Ik fiets gemiddeld 3 keer per week en zou dit jaar toch graag 7500 km bollen!

“Vanaf de Belgische kust de leuke Nederlandse fietspaden in Sluis en omgeving verkennen.”

De Amstel Gold Race en de Ronde van Vlaanderen stonden dit jaar op de planning, en dan was er het coronavirus. Deze rondes staan nu op de planning voor 2021. Daarnaast zijn we aan het trainen voor de halve zwin triatlon in Knokke die in september 2021 plaatsvindt. Ik ben een echte all-rounder. Ik wil enkele ritten maken in de bergen, maar evengoed langs de Dender vanuit ons dorp naar de Franse grens rijden, een volledig vlakke rit. Of vanaf de Belgische kust de leuke Nederlandse fietspaden in Sluis en omgeving verkennen. 

“De klim van de Grand Ballon in Noord-Frankrijk. We wisten niet waar we aan begonnen, but we made it!” 

Naast dat ik een eigen fietsclubje heb waar ik geregeld verschillende tours mee maak, fiets ik ook graag samen met mijn lief. Als we op vakantie gaan nemen we dan ook altijd onze fietsen mee! Een van de mooiste ervaringen is toch wel de klim van de Grand Ballon in de Vogezen geweest. De Vogezen bestaan uit een aantal bergtoppen in Noord-Frankrijk waarvan dit de hoogste is. We wisten niet waar we aan begonnen. Eenmaal boven ben je alles vergeten en besef je weer hoe tof het is om dit soort hoogtes aan te gaan samen met je fiets. We made it! 

“Ik wilde een fiets met een eigen verhaal, niet eentje die eruitziet zoals alle andere” 

Ik wilde niet zomaar een fiets. Ik was op zoek naar een fiets met een verhaal, en een fiets die er niet uitziet zoals alle andere fietsen. Bij Fons kon ik zelf de kleur en de onderdelen bepalen. Nu heb ik een unieke fiets, met kleuren die niemand anders heeft. Dat je elektrisch kunt schakelen is echt een groot voordeel en de gouden ketting is een leuke eye-catcher die de fiets helemaal afmaakt. 

“In de showroom zijn we goed ontvangen en konden we al onze vragen stellen”

Tijdens ons bezoek aan de showroom in Breda, zijn we goed ontvangen door Jos. We konden ons enthousiasme over fietsen met elkaar delen en met al onze vragen bij hem terecht. De samenwerking was dan ook erg plezierig. Echt een aanrader!  

Ook een Fons Strada Disco zoals Ines?

Kom langs in de showroom om de voordelen zelf te ervaren tijden een gratis testrit! Maak direct een afspraak.