Lifestyle Lifestyle

Ilona & Fons

Mijn Fons is een echte disco-fiets geworden

Ilona van Ginneken

Ik ben begonnen met wielrennen toen ik acht jaar was en ik ben er nooit meer mee gestopt. Ik heb heel veel plezier in het fietsen en ik vind het leuk om wedstrijden te rijden. De trainingen dienen voor mij als ontspanning, waarbij ik mijn hoofd leeg kan maken. Normaal train ik twee keer in de week, soms drie keer en vaak twee wedstrijden in het weekend. In de winter doe ik aan veldrijden. Ik fiets bij een club en train met verschillende groepen uit de buurt.

"Ik wilde graag een speciale fiets"

Ik zag Fons op Facebook voorbij komen en ik zag dat er een open showroom was, dus besloot ik langs te gaan. Ik wilde graag een speciale fiets en deze was ook nog eens speciaal voor vrouwen! Het is erg leuk dat ik nu een fiets heb die niemand anders heeft.

"Een echte Disco-Fons"

Er zijn zoveel mooie combinaties te maken, dat het kiezen nog lastig was. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een paarse met glitters. Het is een echte Disco-Fons geworden. Ik heb gekozen voor de Shimano Ultegra, omdat ik daar al jaren mee rij. Omdat ik wedstrijden rij mocht ik geen schijfremmen, daarom heb ik gekozen voor de conventionele rem.

Ook een Fons Strada zoals Ilona?

Stel jouw eigen fiets samen in onze configurator of kom langs in onze showroom om de voordelen van Fons zelf te ervaren tijdens een testrit!