Lifestyle Lifestyle

Fons Multistrada Gravel bike

Ga op avontuur en voor snelheid op onverharde wegen met onze Fons Multistrada Gravel bike

Onze gravel bike is een alleskunner die ervoor zorgt dat jij elke ondergrond de baas bent. Daag jezelf uit om nieuwe plekken te ontdekken en om ook buiten de gebaande paden jouw tocht voort te zetten. Kom je een onbekende afslag tegen, of ben je benieuwd waar dat gravelpad op uitkomt? Jouw route hoeft niet op te houden omdat de weg dat wel doet.

Gravel bike voor dames | Fons

Jouw unieke gravel bike

Haal het maximale uit jezelf met een gravel bike die volledig bij jou past. We zorgen er samen met jou voor dat jouw Fons op alle fronten klopt. Tijdens het samenstellen van jouw droomfiets letten we op alle details zoals de juiste groep, beste maatvoering, banden en bepaal jij zelf hoe jouw Fons eruit komt te zien. Wil jij een gravel bike in dezelfde kleuren als jouw schoenen, auto of nagellak? Prima! Jouw Fons is uniek, want jij bent dat ook. 

Stel jouw Fons samen

Als je een keer niet wilt kiezen

Met deze veelzijdige gravel bike pak je probleemloos zandpaadjes mee, rij je naar je werk of ga je op fietsvakantie door de natuur. Het aanpassingsvermogen van onze Multistrada maakt deze gravel bike een perfecte optie voor als je een keer niet wil kiezen. 

Gravel bike voor dames | Fons

Maak een testrit op onze Gravel bike

Wanneer je kiest voor onze Fons Multistrada Gravel bike ga je er qua comfort en controle flink op vooruit. Zo heeft een gravel bike bredere banden met meer grip en comfort. Extra handig bij het verlaten van de verharde wegen of tijdens het fietsen onder slechtere weersomstandigheden. 

Naast de breedte van de banden, aangepastte versnellingsverhoudingen is de geometrie van een gravel bike wat meer ontspannen dan bij een racefiets. Dit zorgt voor meer controle op slechtere- of onverharde wegen en extra comfort op lange ritten. 

Wil je echt het verschil ontdekken? Kom het dan zelf testen tijdens een proefrit! Ga ontdekken, rij een mooie rit en pak verschillende ondergronden mee. Wij weten wel wat leuke routes in onze omgeving waar alle uitdagingen inzitten. Dan kan je zelf bepalen of de Fons Multistrada Gravel Bike “de”  fiets voor jou is!

Gravel bike voor dames | Fons

Kom langs in de showroom

Bij Fons parkeer je gratis voor de deur, maken we een lekkere cappuccino, koffie of espresso voor je (thee hebben we natuurlijk ook!), en helpen onze experts je graag bij het beantwoorden van al je vragen. We kijken stap voor stap naar jouw fietsambities en helpen je met het samenstellen van jouw droomfiets.

We nemen graag de tijd om je professioneel op te meten en alle mogelijkheden te bespreken, daarom werken wij op afspraak. Klik op onderstaande button voor een gratis testrit en plan je bezoek in onze showroom.

MAAK EEN AFPSRAAK