Lifestyle Lifestyle

Fons bikes Micro Adventures

Iedereen heeft gemerkt dat dit jaar alles anders is, je normale vakantieplannen zijn wellicht al gecanceld of even in de koelkast gezet. Ook bij ons lopen zaken anders. Onze meivakantie naar de UK ging al niet door en waar we met de zomertrips naartoe moeten?? 

 

 

Genieten van wat Nederland te bieden heeft

Wat doen wij wel? Wij plannen nu zelf vooral microadventures, gewoon 2 of 3 nachten even weg op de fiets. Alleen je hoognodige bagage mee en gaan. Naar familie in de achterhoek of een nacht buiten logeren bij vrienden. De sterrenhemel was de laatste weken fantastisch! Ook lekker dat we dan op onze gravelfiets of zelfs op de racefiets wat minder haast krijgen. Je hoeft niet per se te knallen, dat voelt ook wel eens goed. Genieten van wat Nederland te bieden heeft, chillen op een rustig plekje aan zee, picknick onder een boom of gewoon toeren langs een mooi heidegebied.  

 

Afwijken van de gebaande paden met de Fons Gravel bike

Dankzij onze gravelbanden worden meer wegen begaanbaar en rijden we comfortabel over onverharde paden. Plekken waar we met de racefiets onmogelijk kunnen komen, bereiken we nu makkelijk. Als we vroeg vertrekken zien we ongelooflijk veel dieren, damhertjes, dassen, vossen, buizerds in de lucht en schattige eekhoorntjes en komen we bijna geen andere mensen tegen. 

Fantastisch hoe avontuurlijk het ook in Nederland of net over de grens in Duitsland kan worden als je afwijkt van de gebaande paden. Er zijn verschillende natuur kampeerplekken om met een Bivibag en een slaapzak te overnachten. Het avontuur ligt dus letterlijk om de hoek en wij fietsers hebben de mazzel dat we het makkelijk kunnen opzoeken. Ga jij wel eens op korte tripjes en heb je mooie suggesties voor ons? Laat ze maar horen.

— 

Met vriendelijke groet,
Fons bikes