Lifestyle Lifestyle

Fons Bikes in The Takeover op Netflix!

The Takeover Netflix | Fons Bikes

Begin dit jaar werden wij door Netflix benaderd of wij wilden meewerken aan de Nederlandse speelfilm 'The Takeover', met onder andere Holly Mae Brood, Géza Weisz en Frank Lammers. Gewoon, omdat ze onze fietsen zo goed vonden passen bij de film én omdat ze ons merk leuk vinden. En daar zijn wij trots op! Een stoere vrouw op een stoere racefiets door de straten van Rotterdam en over de Erasmusbrug. Netflix en Fons Bikes, wij worden hier blij van!

Benieuwd naar Fons als filmster? Bekijk hier de trailer!
Onze lustrum Fons bike is vanaf 1 november 2022 te bewonderen op Netflix.

The Takeover

The Takeover is de eerste Netflix Original actiefilm uit Nederland over cybercriminaliteit, deepfake en data verzameling.
De film gaat over de ethisch hacker Mel Brandison (Holly Mae Brood) die op haar racefiets door Rotterdam rijdt om voor bedrijven fouten uit nieuwe systemen te halen, datalekken op te sporen en mogelijke veiligheidsrisico's in kaart te brengen. Onbewust legt Mel door de ontdekking van een privacyschandaal een crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen (Géza Weisz), haar onhandige blind date van de avond daarvoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen. Later wordt ze door een deepfake video beschuldigd van moord en wordt ze ook door de politie achtervolgd. Hopelijk kan haar hack-mentor Buddy (Frank Lammers) haar helpen...

Net als Holly Mae Brood een ritje maken op een Fons bike?

Plan een bezoek aan onze showroom en maak een gratis testrit. Maak hier een afspraak.

Foto's: Mark De Blok / Netflix