Lifestyle Lifestyle

Corina & Fons

Mijn vorige racefiets was geen lichtgewicht, dus dat was hard werken. Met mijn Fons werk ik écht samen.”

"Fietsen op mijn Fons racefiets is echt een hobby."

Ik deed al aan spinning, maar wilde ook graag lekker buiten kunnen fietsen. Ik heb toen eerst een mountainbike gehad en later een racefiets, omdat die beter bij mij past. 

Ik ben een mooi weer fietser dus ik heb geen specifieke fietsdoelen of een ritme aan dagen of kilometers dat ik wil behalen. Ik stap gewoon op mijn fiets en ik ga! 

"Genieten van het moment en mijn Fons."

De meeste weekenden vind je mij aan zee en dan gaat mijn racefiets altijd mee. Je hebt aan zee hele fijne fietsroutes, dus ik vind het heerlijk om daar zo snel mogelijk over de vlakke wegen te rijden. Ik weet nog dat ik de eerste keer met mijn Fons over de dijk aan zee fietste met wind mee. Ik voelde me zo vrij als een vogel! Dit was een van mijn mooiste fietservaringen die me altijd zal bijblijven. 

1x per jaar staat er nog een fietsfanaat op de camping in Zeeland en gaan we samen op pad.  Verder fiets ik vaak alleen en af en toe met mijn dochter. Ik zorg ervoor dat mijn route op het einde altijd langs de zee loopt, zodat ik nog even kan genieten van het geluid van de golven en de zee. Een heerlijk zen moment om mijn rit mee af te sluiten!

"Ik noem het niet fietsen, maar 'Fonzen'!"

Mijn vorige racefiets was geen lichtgewicht, dus dat was hard werken. Met mijn Fons werk ik écht samen. Alleen al het wegrijden gaat zo smooth! Mijn Fons racefiets is volledig op mij afgesteld, en dat voel je! Zowel tijdens als na het fietsen. Ik heb nergens meer last van! 

"Na een proefrit voelde ik gelijk verschil met mijn eerste racefiets, ik kon niet anders dan kiezen voor Fons."

Bij Fons stel je jouw dames racefiets volledig naar eigen wens samen. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf welke kleuren jouw racefiets krijgt. Ik heb gekozen voor een zwarte Fons zodat ik helemaal los kan gaan met mijn kleding. Ik moet er natuurlijk wel goed uit zien op mijn Fonske! ;) 

Wil jij net als Corina ook een racefiets op maat?

Kom langs in de showroom dan bespreken we de mogelijkheden voor het creeëren van jouw droomfiets!