Lifestyle Lifestyle

Carla & Fons

De reden dat ik ben gaan fietsen kwam door het enthousiasme van mijn vriend, die al op een racefiets reed. Het is nu ook echt een hobby van mij geworden! Ik vind het heerlijk ontspannend en vooral fijn om sportief bezig te zijn. Nu rijden ik en mijn partner gezellig samen. Ik probeer gemiddeld 2 tot 3 keer per week te fietsen en maak dan een rit van meestal 50 tot 70 kilometer.

“De eerste keer L’alpe d’Huez heeft zeker indruk op mij gemaakt!”

We gaan vaak op vakantie naar Frankrijk en nemen dan onze fietsen mee. De bergen in de Alpen zijn fantastisch om te fietsen en als je hoog komt heb je prachtige uitzichten! De eerste keer L’alpe d’Huez heeft zeker de meeste indruk gemaakt. Het was een hele klim, maar zeker de moeite waard als wielrenliefhebber. Ik rijd heel graag in de bergen, maar vind het ook heel fijn om vlak te rijden. Ik woon dicht bij de zee en vind het heerlijk om daar rondes te maken en lekker hard te kunnen fietsen! 

 

“Toen ik Fons zag op de fietsbeurs was ik om.” 

Ik wilde al enige tijd de overstap maken van een fiets met een recht stuur naar een ‘echt’ racemodel, met alles erop en eraan. Niet alle merken bieden dat standaard op de damesmodellen. Toen ik Fons zag op de Bikemotion was ik om! Precies wat ik zocht, op maat gemaakt en alles wat ik erop wilde. De modellen bleken ook nog eens heel mooi te zijn! 

 

“De kleur die ik heb gekozen past precies bij mij, het is een kleur die veel in mijn kledingkast te vinden is” 

Op mijn oude fiets had ik nog wel eens problemen met schakelen van groot naar klein blad, vooral in de bergen had ik daar last van. Mijn ketting viel er daarom ook vaak vanaf. Elektrisch schakelen was dus ook een must. Dat schijfremmen veiliger zijn maakte die keuze makkelijk. De kleur die ik heb gekozen past precies bij mij, het is een kleur die veel in mijn kledingkast te vinden is. Daar hoefde ik niet dus lang over na te denken.  

 

“In de showroom heb ik met plezier mijn Fons uitgezocht, samengesteld en besteld””

Na de ontmoeting met Jos op de beurs had ik heel veel zin om naar de showroom te gaan. Dat voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik heb met veel plezier mijn Fons uitgezocht, samengesteld en besteld. De aflevering ging vlot en ook de service achteraf, toen er nog wat kleine dingetjes afgewerkt moesten worden was top! Toen alles er was, ben ik nog een keer terug naar de showroom gereden en heeft Jos nog een keer alles in orde gemaakt. 

 

Ook een Fons Strada Disco zoals Carla?

Kom langs in de showroom om de voordelen zelf te ervaren tijden een gratis testrit! Maak direct een afspraak.