Lifestyle Lifestyle

Anouk & Fons

“Ik heb voor Fons gekozen omdat het niet alleen een mooie racefiets is, maar ook eentje waar ik zelf mijn kleur en twist aan kon geven."

Ik ben ooit begonnen met fietsen omdat ik meedeed aan een fietsevenement ‘de Battle of the Mountain’ waar- mee we geld inzamelden voor onderzoek naar medicijnen tegen de ziekte ALS. Tijdens de Battle hebben we in 24 uur tijd zo vaak mogelijk de Camerig in Limburg beklommen en afgedaald.

“Ik ben een mooi weer fietsster”

Nu de lente weer begonnen is, heb ik mijn Fons uit de winterslaap gehaald. Ik ben een mooi weer fietsster en vanaf nu trek ik er dus weer op uit. Mijn mooiste fietservaring was toch wel de Battle of the Mountain en de heerlijke fietstochten tijdens onze vakantie in Italië. Ik ben dol op klimmen maar nog meer op snel afdalen!

Ik heb voor Fons gekozen omdat het een mooie dames racefiets is waar ik zelf keuzes had op zowel techniek als vormgeving. Het proces met Fons verliep uiterst prettig. Er was even onduidelijkheid over de kleur, maar dat was snel opgelost.

“Omdat ik graag hard een berg afdaal heb ik gekozen voor schijfremmen”

Ik heb gekozen voor de kleur Faithful Forrest in combinatie met fel Dangerous Dutch. Daarnaast koos ik voor een Shimano 105 groep i.p.v. Ultegra, omdat ik niet heel veel fiets en dan is 105 ruim voldoende. Op deze manier hield ik budget over voor de schijfremversie, omdat ik heel graag hard een berg afdaal en schijfremmen dan toch veiliger voelen.

Ook een Fons Strada Disco racefiets zoals Anouk?

Bekijk hem in de configurator of kom langs in onze showroom om de voordelen van Fons zelf te ervaren tijdens een testrit!