Lifestyle Lifestyle

Anne Marie & Fons

Iedere rit maakt me gelukkig. Je herkent dat gevoel vast wel, wegrijden op je fiets en denken, dit is het!

"Wat een beauty, en wat een pasvorm!"

Al lang geleden ben ik begonnen met fietsen. 35 jaar terug kocht ik mijn eerste racefiets, een 2e hands herenmodel. Deze was veel te groot en ik had daardoor altijd hoofdpijn na het fietsen. Dat je een fiets op maat kon laten maken was voor mij toen nog volledig onbekend. Nu, 35 jaar later, ben ik een stuk wijzer geworden in de fietswereld en weet ik wel beter! Heerlijk dat het allemaal past nu!

"Mijn Fons geeft me vleugels"

Mijn Fons Multistrada Gravel bike is volledig op maat gemaakt, superlicht, comfortabel en eigenlijk ook een beetje luxe. Ik heb namelijk gekozen voor elektrisch schakelen, dat had ik veel eerder moeten doen! 


"Met mijn Fons Multistrada Gravel bike ga ik geen uitdaging uit de weg"

De afgelopen jaren heb ik vele fietstochten van mijn lijstje mogen afvinken, maar nu met mijn gravelbike komen daar weer nieuwe leuke uitdagingen bij. De eerstevolgende die gepland staat is de Strada Bianche. Een mooie tocht door de Toscaanse heuvels die voor een deel bestaat uit gravelpaden. Deze race moet dus met mijn gravelbike goed te doen zijn.. hoop ik. ;)

"Een nieuwe aanwinst in onze bike-cave"

Als kind kon je me niet blijer maken met een fiets voor mijn verjaardag, en nu nog! Ik ben elke dag weer blij met mijn Fons Multistrada Gravel bike.
 

Wil jij ook een gravelbike zoals die van Anne-Marie?

Wil jij ook een Fons Multistrada Gravel bike die volledig bij jou past? Kom langs in de showroom, en ervaar zelf de voordelen van deze gravelbike tijdens een gratis testrit! Maak een afspraak.