Lifestyle Lifestyle

Anne-Lieke & Fons

“Fietsen is een sport die we allebei erg leuk vinden en waarbij we de stad kunnen verruilen voor de natuur”


Ik en mijn vriend Glenn (die inmiddels rijdt op een PART 1) zaten al langere tijd te denken om samen racefietsen te kopen. Een sport die we namelijk allebei erg leuk vinden en waarbij we de stad kunnen verruilen voor de natuur. Door allebei op de racefiets te stappen, hebben we ook iets om gezellig samen te doen en waarbij ik Glenn kan bijhouden in tempo (dit komt namelijk niet zo veel voor).

“Afgelopen zomer hebben we de fietsen meegenomen naar Italie, waar we langs de Cinque Terre en door de wijnvelden in de Piemonte hebben gefietst. Echt prachtig!”

Het vlakke Nederland is waar we voornamelijk fietsen. Hier kunnen we lekker doortrappen en vooral ook genieten van het moois om ons heen en de ontspanning. Maar ons hart ligt toch echt altijd al in de bergen. Afgelopen zomer hebben we de fietsen meegenomen naar Italië, waar we langs de Cinque Terre en door de wijnvelden in de Piemonte hebben gefietst. Echt prachtig! Hopelijk kunnen we nog veel genieten op dit soort tripjes met onze fietsen. Dat is toch wel echt ons doel samen.

“Fietsen geeft mij op dat soort momenten een ontspanning waar ik erg van kan genieten”

Ik fiets meestal in het weekend rond de 50 km. Het is voor mij echt een hobby. Gezellig met vrienden er op uit of alleen kan ik ook genieten. Fietsen geeft mij op dat soort momenten een ontspanning waar ik erg van kan genieten. Glenn fietst wel vaker. Dagelijks tikt hij de 50 km aan en gebruikt zijn fiets ook praktisch om naar werk te gaan. Je begrijpt al waar het verschil in sportiviteit vandaan komt haha...

“Het elegante design, de mogelijkheid om te customizen, hoge kwaliteit en focus op de vrouwelijke anatomie is voor mij de doorslag geweest om voor een Fons Bike te gaan”

De Fons bikes zijn comfortabel, zien er prachtig uit en zijn licht van gewicht, wat voor mij heel handig is want ik woon tweehoog met een smalle trap. Mijn Fons Bike en Glenn zijn PART 1 zijn  geïnspireerd op twee ontzettend toffe auto’s. De kleuren passen helemaal bij ons! Lees hier de keuzes van Glenn voor zijn PART. De onderdelen die ik heb gekozen zijn instap, maar perfect om mee te starten. De fietsen kunnen altijd met ons meegroeien.

We zijn ontzettend goed geholpen in de showroom en zijn heel erg happy met onze fietsen. We konden alles vragen aan hem en hij hielp met alles. We hebben een fijne ervaring met Fons Bikes en raden het iedereen aan!

Ook een Fons Strada Disco zoals Anne-Lieke?

Wil jij ook zo’n toffe Fons bike zoals die van Anne-Lieke? Maak een afspraak in de showroom om de mogelijkheden te bespreken voor het creëren van jouw droomfiets.

Maak direct een afspraak.