Lifestyle Lifestyle

Workshop TLC

Zit jij met je handen in je haar als je onderweg een lekke band krijgt? Ga je liever niet alleen de weg op omdat je bang bent voor technische problemen aan je fiets? Dan is de workshop ‘TLC’ van Fons bikes zéker iets voor jou.

De Tender Love and Care-workshop vindt op zaterdag 25 juni plaats. Nadien weet jij precies hoe je je Fons de nodige liefde geeft zodat deze blijft rijden; alsof ‘ie nog splinternieuw is! We trappen om 10.00 uur af met een kop cappuccino of een verse espresso, waarna we in de werkplaats aan de slag gaan. Neem je eigen Fons mee, zodat je echt kunt leren en zien hoe het een en ander op jouw fiets werkt.

Band vervangen? Aandrijving schoon houden? Ketting smeren? Je leert het tijdens de TLC-workshop.


We leren je die dag hoe je basisonderhoud pleegt aan jouw fiets. Band vervangen? Aandrijving schoon houden? Ketting smeren? Eenvoudig je wielen eruit halen, zodat je je fiets makkelijk kunt vervoeren? Na het volgen van deze workshop heb jij het bovenstaande feilloos onder de knie.

Leerzaam, leuk en handig: dat is de workshop in een notendop. Heb je een Fons dan is deelnemen GRATIS. Geen Fons? Geen probleem, maar dan betaal je 20 euro. Uiteraard is ook daar lekkere koffie en een biologisch afbreekbare bidon van Fons bij inbegrepen. Meld je onderaan de pagina aan!

We zien je de 25e graag verschijnen!

Alles op een rijtje:

Wat: Workshop ‘TLC’;
Wanneer: Zaterdag 25 juni;
Waar: Fons Showroom, Schapendreef 7 in Breda;
Hoe laat: 10.00 uur;
Kosten: GRATIS voor Fons-rijders,
anderen betalen 20 euro.

    Meld je direct aan!